About

Minzey Photography is een reclame, food en productfotografie studio. Opgericht door Stuart Minzey in 2002 en gevestigd in Amsterdam.
Ik ben gespecialiseerd in packshots, productfotografie, reclamefotografie, beeldbewerking, verpakking fotografie en culinaire fotografie.

Alles kan zo ongeveer in huis gedaan worden. Ik heb een studio met keuken waar eten voorbereid kan worden voor culinaire fotografie. Indien nodig beschik ik over een netwerk van beeldbewerkers, stylisten en koks. Dus mocht het echt nodig zijn dan kunnen extra mensen snel worden ingezet om zo de grootst mogelijke opdrachten te realiseren, op tijd en binnen budget.
Maar ook voor de minder grote opdrachten kan je bij mij terecht: al is het bijvoorbeeld maar voor een enkel beeld voor een website, er is er geen opdracht te klein.

Natuurlijk speelt budget een belangrijke rol in het selecteren van een fotograaf. Ik heb een concurrerend dagtarief en lever altijd uitstekende kwaliteit! Elke individuele opdracht wordt zorgvuldig bekeken bij het maken van een offerte om ervoor te zorgen dat de best mogelijke prijs wordt gemaakt.
Ook als je met een vast budget werkt kan je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te zien wat we kunnen doen voor die prijs.

Tegenwoordig worden deadlines steeds korter. Omdat alles in huis wordt gedaan beschik ik over snelle reactietijden zodat de meest krappe deadlines gehaald kunnen worden!

Ik werk meestal met een medium formaat 39mp digitale achterwand op een groot formaat camera, dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit.
De voordelen van werken met Photography zijn: uitstekende kwaliteit, innovatieve beelden, concurrerende prijzen, snelle service en creatieve oplossingen.

Je kunt altijd contact met mij opnemen voor een concurrerende offerte of om een afspraak te maken om mijn portfolio te bekijken.
Bel Stuart 06-28 301 359.
Bekijk de portfolio pagina’s en beoordeel mijn werk zelf. Voor meer informatie stuur je een mail naar info@minzey.com.